article-wedding-site

3+1 λόγοι για τους οποίους χρειάζεσαι wedding site

Η ιστοσελίδα γάμου είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό προσκλητήριο. Είναι ένας χώρος όπου το ζευγάρι μπορεί να μοιραστεί την προσωπική του ιστορία, να παρουσιάσει λεπτομέρειες για την τελετή και τη γιορτή, και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους καλεσμένους του. Με ένα κλικ, οι καλεσμένοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον γάμο, από το πρόγραμμα της τελετής μέχρι τις οδηγίες για τον τόπο της δεξίωσης.

Πλεονεκτήματα:

  1. Εξοικονόμηση χρημάτων: η ιστοσελίδα γάμου μπορεί να σταθεί μόνη της ως προσκλητήριο γάμου.
  2. Περισσότερος χρόνος: Πέρα από τις ατελείωτες πληροφορίες που μπορείτε να βάλετε για τους καλεσμένους σας, υπάρχει δυνατότητα για φόρμα επικοινωνίας στην οποία κάθε καλεσμένος μπορεί να απαντήσει αν θα παρευρεθεί στη δεξίωση, αν θα έχει μαζί του παιδιά, κ.α. Αυτό θα σας γλυτώσει από ατελείωτα τηλεφωνήματα, περιττό άγχος και χρόνο.
  3. Φωτογραφίες καλεσμένων: Με λίγα κλικ οι καλεσμένοι θα μπορούν να ανεβάσουν στο wedding site σας τις φωτογραφίες που έβγαλαν από την ξεχωριστή σας μέρα.
  4. Ρομαντισμός: Αφιερώστε ένα μέρος της ιστοσελίδας και τοποθετήστε κοινές σας φωτογραφίες, την ιστορία σας (πώς γνωριστήκατε) και άλλα όμορφα στοιχεία της κοινής σας ζωής που θέλετε να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η ώρα η καλή!

Comments are closed.